PREȚURI CANICULARE: Prindeți din zbor cele mai bune oferte cu eAvion și WizzAir

Vara aceasta devine și mai fierbinte. Compania Wizz Air lansează trei zboruri directe din Chișinău. Este vorba despre Basel-Mulhouse-Freiburg (Elveția), Nisa (Franța) și Hamburg (Germania). Deși cursele regulate încă nu au fost (re)lansate, puteți rezerva bilete ieftine de avion începând cu 15 iulie.

Prețul unui bilete pe un segment pornește de la 20 de euro. Iar dacă vă rezervați biletele din timp, puteți zbura din Chișinău spre una dintre cele trei destinații noi cu maxim 59 de euro tur – retur. Totuși, aceste bilete se vând ca pâinea caldă, așa că grabiți-vă!

Noile destinații aeriene vin, nu doar, cu posibilitatea de a călători ieftin, dar deschid și noi conexiuni spre cele mai importante destinații din lume. Acum aveți acces pe trei aeroporturi internaționale mari, care vă pun la dispoziție oferet multiple de zbor cu companii low cost și nu numai.

Bilete la super preț pentru toate zborurile pot fi deja rezervate pe eAvion.md. Sunteți la un search distanță de vacanța de vis. Așa că, lăsați-vă visele să zboare și contactați-ne pentru a vă rezerva un bilet.

Pentru a fi la curent cu cele mai fresh oferte, vă invităm să vă abonați la canalul nostru de Telegram, eAvion.md.

Zboară fără griji!