Mai clar decât la știri: cum putem zbura în siguranță pe perioada pandemiei?

Relansarea curselor aeriene pentru mulți dintre noi înseamnă un motiv de bucurie. Totuși, multe țări impun în continuare unele restricții în legătură cu măsurile de prevenire a virusului Covid-19. Acest lucru vă poate da bătăi de cap. Dar stați liniștit! În articolul de mai jos vă prezentăm câteva sfaturi utile, menite să răspundă la toate nedumeririle dumneavoastră.

Autoritatea Aeronautică Civilă a elaborat un set de instrucțiuni pentru o călătorie în siguranță. Noi le-am studiat și simplificat. Iată câteva dintre ele:

1. Nu mergeți la aeroport dacă aveți simptome de Covid-19;

2. Completați declarația de sănătate înainte de a face înregistrarea pentru zbor;

3. Luați cu dumneavoastră suficiente măști de protecție și dezinfectant;

4. Rezervați-vă timp suficient pentru efectuarea controalelor de securitate conform noilor proceduri;

5. Înregistrați-vă online pentru zbor, dacă e posibil;

6. Mențineți distanța socială;

7. Permiteți-le persoanelor responsabile din aeroport să vă măsoare temperatura;

8. În avion dezinfectați-vă pe mâini și purtați mască de protecție;

9. Dacă vă simțiți rău în timpul zborului, informați personalul și solicitați ajutor medical;

10. Limitați mișcarea în avion, reducând-o la cea esențială pentru dumneavoastră.

Acum că ați aflat care sunt regulile, vă întrebați  în ce țări puteți călători. Stați liniștit! Nu trebuie să vă pierdeți timpul pe sute de site-uri și pagini, căutând prin diferite surse. Comisia Europeana a lansat site-ul Re-open EU care vă ajută să găsiți rapid informațiile necesare. Datele sunt actualizate în timp real, așa că, veți ști exact care sunt regulile de călătorie în țările UE pe care vreți să le vizitați.

Totuși, lucrurile pot fi și mai simple decât atât. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar noi vă spunem unde puteți zbura fără griji. Echipa noastră este la curent cu toate informațiile de ultimă oră și e mereu gata să vă răspundă la toate întrebările.

Ei bine, acum că lucrurile au devenit mai clare, restricțiile nu mai sunt o greutate. Fără griji și cu responsabilitate puteți să vă planificați primul zbor. Așa că, nu mai pierdeți timpul și contactați-ne acum că să alegeți cele mai bune bilete de avion .